Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، کتاب «أبو الشهداء الحسين بن علي(ع)» به نویسندگی عباس محمود العقاّد در 432 صفحه به چاپ رسیده است.

اهل بيت (ع) در اندیشه متفکران اسلامي اهل سنت بر اساس آیه «لا اسئلکم الا المودة في القربى» همواره جايگاه ممتاز و والايي داشته اند و اين رويکرد چه از نظر علمي و فرهنگي و چه از نظر ديني و مذهبي زمينه ساز نگارش آثار و پژوهش هاي ارجمندي شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اثر حاضر که به قلم اديب و مورخ شهيد مصري، عباس محمود عقاد ، به رشته تحرير درآمده، در زمره همين آثار و پژوهشهاست که با نگاهی واقع بينانه و به دور از تعصبات مذهبی است.
 
 اين کتاب كه با تصحيح محمد جاسم ساعدی به طبع رسيده است، حاوی مقدمه مصحح، نويسنده و متن اصلی کتاب است.
 
مصحح در مقدمه اي پر حجم که نزديک به ٦٠ صفحه کتاب را در برگرفته است، ابتدا به شرح حال حضرت امام حسين (ع) بر اساس روايات سني و شيعي پرداخته ، سپس زندگینامه  نویسنده کتاب، محمود عقاد را آورده است.
 
مصحح اثر، اساس کار را بر نسخه چاپي انتشارات دار نهضة مصر (چاپ دوم / ١٩١٨م ) گذاشته و ويژگي های تصحيح وی- بر اساس مقدمه كتاب - از اين قرار است: ارزيابي و مطالعه متن و تصحيح اغلاط چاپي- بدون اشاره به آن- استخراج آيات قرآنی، احاديث و متون تاريخي؛ شرح برخي موضوعات که عقاد به تتبع و کاوش و توضيح درباره آنها پرداخته است، شرح واژگان دشوار و غريب متن بر اساس واژه نامه های مختلف ، درج شرح حال مختصری از اعلام وارد شده در کتاب؛ ارائه پژوهشی موجز درباره موضوع کتاب و نویسنده آن، درج فهارس آيات ؛ احاديث اشعار، اعلام، طوايف، منابع و مطالب کتاب.
 
انتهای پیام/
 
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: معرفی کتاب بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۹۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید

علی حسینی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه قدمت زعفران به ۳ هزار سال پیش باز می گردد، گفت: بنابر آمار وزارت جهاد کشاورزی، حدود ۱۲۳ هزار هکتار از سطح کشور زیر کشت زعفران است که  براین اساس باید بیش از هزار تن زعفران برداشت شود، در حالیکه تولید فعلی یک چهارم این عدد است.

به گفته او، براساس فرمول همه ساله ۵ تا ۱۰ درصد سطح زیر کشت این محصول اضافه می‌شود، چراکه با جایگزینی مزارع هر چند سال یک بار، سطح زیرکشت ۲ تا ۳ برابر سطح زیر کشت افزوده می شود. بنابراین اگر تا چند سال قبل ۱۲۳ هزار هکتار سطح زیر کشت زعفران داشتیم، اکنون این عدد  به ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار هکتار رسیده است که با احتساب این سطح کشت زعفران و نیروی انسانی هزار تن محصول باید تولید شود، در حالیکه سنوات قبل ۳۰۰ تن زعفران در کشور تولید می‌شد.

حسینی ادامه داد: در دهه ۵۰ تا ۶۰ عملکرد زعفران در هر هکتار بین ۶ تا ۷ کیلوگرم بود، در حالیکه اکنون با وجود افزایش سطح زیرکشت عملکرد به زیر ۳ کیلوگرم رسیده است. همچنین بر اساس آمار اعلامی در شرایط کنونی از میزان سطح زیر کشت  ۲۲۰ تا ۲۳۰ تن زعفران تولید می شود.

عضو شورای ملی زعفران افزود: قیمت کنونی هر کیلو زعفران حدود ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون تومان است که تا چند ماه پیش، ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان بود.

او با بیان اینکه سالانه ۲۰ تا ۳۰ تن زعفران به شکل قانونی به افغانستان صادر می‌شود، گفت: بنابر آمار مصرف زعفران در افغانستان ۵ تن است که بر این اساس مابقی زعفران تولیدی مجدد به دیگر کشورها صادر می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • حب به اهل بیت موجب تقریب است
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • افشاگری رسانه آمریکایی درباره انبوه گاف‌های بایدن در ۲۰۲۴
  • برگزاری مراسم سوگواری شهادت امام صادق(ع) در هیات عشاق الحسین
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • بحران ادبیات داریم